Indmeldelsesblanket til DGS

Her er “blanketten”, du skal benytte, når du eller din arbejdsplads vil meldes ind i DGS. Umiddelbart i forbindelse med blanketten er beskrevet, hvordan vi forholder os til de oplysninger, du herved afgiver til os, og vi vil bede dig acceptere ved at klikke i feltet nederst på blanketten.

Nye regler for behandling af personoplysninger

 

 

Persondata, DGS

For at kunne administrere medlemsskabet, herunder dit abonnent på/forsendelse af Tidsskriftet Gerontologi og forsendelse af foreningens nyhedsbrev til dig, gemmer vi de oplysninger, du afgiver ved denne indmeldelse. Du behøver kun udfylde de felter, der er markeret med rødt. 

 

Dansk Gerontologisk Selskab opbevarer alle personoplysninger forsvarligt, både fysiske oplysninger og elektroniske, så længe det har et formål. Oplysninger som ikke længere er relevante, eller som ønskes slettet, vil straks blive slettet.  EU’s persondataforordning er trådt i kraft 25. maj 2018. Det betyder skrappere krav til håndtering af persondata – og stiller større krav til overblik, håndtering, samtykker og aftaler for virksomheders og organisationers håndtering af persondata både internt, men også i forhold til omverdenen. Borgeren får en række nye rettigheder, som fx retten til at blive glemt og dermed slettet fra organisationer og virksomhedens it-systemer og arkiver.
Hvad betyder de nye regler

Kort fortalt betyder de nye regler, at alle privatpersoner skal have mulighed for at vide, hvilke oplysninger virksomheder, organisationer og offentlige institutioner har af personlig karakter, samt at disse oplysninger behandles, anvendes, opbevares og slettes forsvarligt.