Tilmelding til DGS' konference 29. til 30. oktober, 2018

Overgange i ældrelivet

arrangeret af Dansk Gerontologisk Selskab på Hotel Comwell Middelfart

 
 

Bemærk, at tilmelding kun kan ske ved brug af hosstående formular.

Alle felter/områder efterfulgt af en rød prik skal udfyldes – resten udfyldes efter behov.

Husk at trykke på “SEND” nederst. Du vil derefter modtage en kvittering i den mailbox, du anfører ved tilmeldingen.

Betaling: Vælg betalingsform – og husk at angive dit navn ved evt. bankoverførsel – ellers kan vi ikke registrere din betaling!

Bemærk også: Ved framelding inden 1. september 2017 refunderes 75 % af konferenceafgiften. Ved senere afmelding betales hele konferenceafgiften. Tilmeldte kan i så fald vælge at sende en anden deltager til konferencen.
 Afmelding skal ske pr. mail til denne mailadresse.

Ved kollektivt medlemsskab af DGS kan medlemsinstitutionen få medlemsrabat på op til tre deltagere i konferencen.
___

Når du har klikket “SEND” genererer DGS en bekræftelse på, at du har tilmeldt dig konferencen. Denne besked kommer til den mailboks, du har anført.

I henhold til Persondataforordningen fra EU gældende fra den 25. maj 2018 skal dataansvarlige ved DGS (bestyrelsen) hermed anmode dig om afgivelse af samtykke til vores opbevaring og behandling af dine ved tilmeldingen afgivne data. Det sker ved afkrydsning nederst på blanketten.

Vi skal jfr. forordningen give dig følgende oplysninger vedrørende vores brug af de data, du via blanketten forsyner os med:

Oplysningerne vil i DGS blive benyttet i forbindelse med planlægning og organisering af National Konference om Aldring og Samfund i DGS-regi – herunder vores kontakt til konferencecenteret, Hotel Comwell Middelfart, der har sin egen politik vedr. persondatasikkerhed, der kan ses på deres hjemmeside, www.comwell.dk/persondatapolitik

Data vil hos DGS blive benyttet på følgende måde:

Fremsendelse via email til dig af relevant materiale vedrørende konferencen. 
Meddelelse/invitation til dig vedr. call/program til kommende konferencer i vores regi via mail, hvis vi vurderer, det er relevant for dig og os.
Optagelse på en deltagerliste, der mail’es til andre deltagere samt trykkes og udleveres på konferencen – dog uden email-adresser.
Ud fra de givne data vil vi målrette praktiske og indholdsmæssige forhold i forbindelse med kommende konferencer og dermed forhåbentlig at kunne gøre dem endnu bedre.

Du kan jfr. forordningen til enhver tid anmode om tilbagekaldelse af samtykket, fjernelse af dine data hos os og ligeledes klage til Datatilsynet vedrørende vores brug af dit samtykke.